لازم است که در مورد پخت شیرینی و شیوه کارکردن با فرهای خانگی نکات پایین را بدانید:
هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به احسان به اهمیت پختن آن پی دستگیر و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن جاسازی شود اما خوب نپزد، دردسر بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در باره پخت شیرینی و نحوه کارکردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:
معمولاً کیک و شیرینی هایی که حائز حجم زیادتری هستند با حرارت میانه و مدت سررسید زیاد، پخته می شوند.
کیک و شیرینی هایی که ریز و حقیر هستند(به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده بسیار در آنها به کار رفته) حرارت بسیار و وقت اقلیت برای پخت بیچارگی دارند.
اگر گرما فر برای پخت شیرینی بسیار باشد باعث می شود که روی آن پخته و میان خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک قطعه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آفت نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید، در این حالت میانی خمیر نیز پخته خواهد پخت.
درجه گرما فردرفرهای گوناگون بر پای بست، سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می تاب هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
توجه:
با هستی داشتن این جدول، مرز به دستورالعمل فر نیز پروا کنید.
فرهایی که بیشینه گرما آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند.
فرهایی که حداکثر گرما آنها 250 تا 300 درجه است بر بنیاد سانتی گراد تنظیم شده اند.
تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برعکس حائز ساختاره است اما می نا به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نیمه کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم کرد.
برای پختن انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه پیش از پخت گرم کرد.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها