فر برقی یا فر گازی؟ سنجش فر برقی و فر گازی سوالی است که اکثرا برای انتخاب فر با آن روبرو هستیم و تصمیم گیری برای خرید را دشوار می کند، در این مطلب هدف داریم مزایا و معایب فر برقی و فر گازی را به اختصار عنوان کنیم الی کمکی به تصمیم گیری شما کرده باشیم.فر گازی یا فر برقی بهتر است؟
در مقام مقایسه فر برقی و فر گازی، تفاوت بسیار مختصر است اما گزینش را سخت می کند، درست است که کنترل فر های گازی راحت تر است ولی برخی امکانات فر های برقی از قبیل گرمای سریع و خاموش شدن، انتخاب را کمی دشوار می کند.
برای اینکه تفاوت بین فر های گازی و فر های برقی را بدانیم مزایا و معایب هر کدام را به کوتاهی روشنگری می دهیم.

فر گازی
فر های گازی نسبت به فر های برقی ارزان تر، تند تر و برای پیرامون زیست مناسب ترند. فر های گازی به گاز شهری وصل می شوند و معمولا هم یک سیم اتصال به برق برای روشن شدن فن،لامپ و روشنایی پیلوت دارند.

مزایای فرگازی
فر گازی تند تر گرم می شود، تند تر خاموش و سرد می شود.

محیط پخت در فر گازی اصطلاحا مرطوب است که این پخت نمدار سبب می شود که غذای شما نسبت به زمانی که در فر برقی می پزد کمتر خشک شود.

هزینه ی مصرفی یک فر گازی نسبت به فر برقی زیر تر است، به این انگیزه که در مملکت ما انرژی گاز ارزانتر از برق می باشد.

هزینه ی نگه داری و تعمیرات فر گازی نسبت به فر برقی زیر تر است در ضمن یک فر گازی به مراتب از فر برقی بادوام تر است و چون قسمت های عملیاتی و متحرک اقلیت دارند، کمتر در معرض شکستن و خراب شدن هستند.فر برقی یا گازی بهتر است؟

معایب فر گازی
بعضی از فر های گازی درجه گرما را به طور تغییر ناپذیر نگه نمی دارند پس پروسه پخت و پز به چهره یکنواخت اتمام نمی شود.

فر گازی در کران یک فر برقی نمی تواند پیرامون پخت را خشک کند، این پخت نمور معایبی هم دارد از جمله اینکه برای پخت نان و کیک اسفنجی و … به مشکل بر می خوریم.

یکی سایر از معایبی که می نا به فر گازی گرفت این است که در این نوع گازها به علت تجمع گاز در فر و استفاده از جریان الکتریسیته ای که برای روشنایی لامپ یا روشنایی پایلوت بهره‌گیری می شود، شایستن بروز پیشامد می باشد در نتیجه باید اخطار کامل داشته باشیم.

به دلیل اختصاص فر های گازی به شعله و نداشتن ساز و پیشه برقی برای کنترل داشتن فر گازی روی حرارت، مهار دمای درون مشکل تر از فرهای برقی است.

فر برقی
در فر های برقی پخت غذا بوسیله ی تابش گرما بدست یک عنصر گرمایشی که در تقدیر زیر و بالای فر قرار گرفته اند سپریدن می شود. از این المنت ها موج گرمایشی فرآوری می شود که سبب می شود تو خوراک کاملا پخته شود.

تمیز کردن فر های برقی آسان تر از فر های گازی است.

مزایای فر های برقی
میزان داغ شدن و درجه گرما این فرها بسیار بالاتر از فرهای گازی است.

ویژگی تمیز کنندگی اتوماتیک هم به علت وجود همین حرارت بالا راحت تر شده است بدین صورت که گاها با برپایی دمای ۹۰۰ درجه سانتی گراید می تواند تمام قطعه های باقی مانده از خوراک را به خاکستر تبدیل کند.

فر برقی پسندیده برای پخت و پز خشک می باشد (پخت وپز خشک اصطلاحی است که برای قیاس با فر گازی به کار می برند) این پخت مناسب برای پخت نان و شیرینی و کیک اسفنجی و … است.

فر برقی کنترل دقیقی به روی درجه حرارت دارد که این مزیت باعث می شود در طول پخت درجه گرما ثابتی داشته باشیم.مقایسه فر برقی و گازی از عقیده مصرف انرژی

معایب فر برقی
از عقیده اندازه فر برقی کوچکتر از فر گازی است بدلیل وجود دیواره های عایق کلفت در درون فر می باشد.

المنت های موجود در فر برقی معمولا هر چند وقت احتیاج به تعویض دارند.

میزان برق مصرفی فر های برقی زیاد است.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها