ما در این مقاله ما مدل های مختلف فرهای پخت و پز آشپزخانه را معرفی می کنیم. بدون شک هر قدر اطلاعات شما در این زم

مایکروفرینه بیشتر شود ، انتخاب مناسب و سالم تربه هنگام  خرید خواهید داشت. به منظور شروع، مقایسه ای کوتاه در میان سه سیستم فر در ایران را آورده ایم، سپس به معرفی انواع مختلف فر و دسته بندی آن در بازار می پردازیم.
مزایای فر گازی نسبت به فر برقی:
به علت  این که در کشور ما هزینه های مصرف گاز از انرژی برق خیلی قیمت پایین تری دارد طبیعتا فر گازی هزینه پخت کمتری برای خانوار ها به وجود می آورد چون ( برای مثال ) برای پخت  یک مرغ با برق شما حداقل ۱۰ کیلووات بر ساعت برق مصرف می کنید که هزینه زیادی برای پخت غذا به حساب می آید. ولی اگر همین پخت را با گاز انجام بدهید هزینه های به مراتب کمتری را متحمل خواهید شد.

مزییت فر های ساده به الکترونیکی پیشرفته :

فرهای الکترونیکی به دلیل داشتن برنامه های غذایی از پیش تعیین شده، ممکن است غذاها را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها نپزد. یعنی ممکن است در برنامه پخت یک مرغ کامل ، آنرا کمتر یا بیشتر از مقداری که ما انتظار داریم طبخ کند. از این رو ممکن است برخی از برنامه های پخت غذا در فرهای الکترونیکی پیشرفته با روشهای پخت ما منطبق نباشد و برای همیشه بلا استفاده قرار بگیرند.

ازطرفی ، فرهای ساده به دلیل سادگی در عملکرد ، مناسب برای هرگونه پخت و پز هستند ( از غذاهای متنوع گرفته تا انواع کیک و شیرینی )

انواع سیستم حرارت دهی و مزایای آن :

توجه داشته باشید معمولا کمترین حالت حرارت دهی در فر نیز احتیاجات شما را بر آورده خواهد کرد چرا که برای پختن کیک ، پیتزا ، مرغ ، سوسیس ، مرغ و سایر مواد غذایی ،  اگر فری با المنت بالا-پایین” و هوای سه بعدی” داشته باشید کفایت خواهد کرد . سایر سیستمهای حرارت دهی فقط کار شما را راحت تر یا سریع تر انجام خواهد داد.
اما از این مقایسه کوتاه که بگذریم به مواردی می رسیم که باعث بالارفتن تنوع فر در بازار می شود. همین تنوع زیاد ممکن است گاهی انتخاب را برای ما سخت کند.

انواع فر از نظر نوع و محل نصب در آشپزخانه :

۱ – توکار  ( نصب در داخل کابینت )

۲ – معمولی یا در اصطلاح مُبله (بدونه نیاز به نصب استفاده به صورا پرتابل و قابل جابجایی )

انواع فر از نظر نحوه پخت و پز غذا :

۱ -فر گازی ( پخت غذا به کمک گاز شهری )

۲ -فر برقی  (پخت غذا به کمک المنت های برقی)

۳ – فر  کانوکشن convection (پخت غذا به کمک امواج مایکروویو و المنت)

انواع فر از نظر تکنولوژی مورد استفاده :

۱ – فرهای مکانیکی

۲ – فرهای الکترونیکی با برنامه های آماده برای پخت بوسیله تنظیم دما و تنظیم زمان توسط کارخانه

۳ – فرهای هوشمند جدید

انواع فر از نظر ظرفیت های استاندارد در بازار :

۱ –  ۲۵ لیتری

۲ –  ۲۸ لیتری

۳ – ۴۰ لیتری

۴ – ۵۵ لیتری

۵ – ۶۵ لیتری

۶ – ۷۰ لیتری

انواع فر از نظر سایزهای استاندارد برای فرهای توکار :

۱ – فر ۶۰ سانتی متری

۲ – فر ۹۰ سانتی متری

۳ –  فر ۱۲۰ سانتی متری

برندهای شناخته شده تر در بازار :

۱ – بوش Bosch

۲ – الکترولوکس  Electrolux

۳ – آریستون هات پویینت Ariston Hotpoint

۴ – میله Miele

۵ – نف  NEFF

۶ – آاگ AEG

۷ – تکا Teka

۸ – گورنیه Gorenje

۹ – بلومبرگ

۱۰ – سامسونگ SAMSUNG

۱۱ – ال جی LG

کشورهایی که محصولات آنها در بازار رونق بیشتری دارد:

۱ – آلمان

۲ – ایتالیا

۳ – آمریکا

۴ – ژاپن

۵ – کره

انواع حرارت دهی در فرهای برقی

۱ – المنت بالا

۲ – المنت پایین

۳ – المنت از پشت

۴ -المنت از پشت با فن

۵ – گریل بالا با سطح کامل

۶ – گریل بالا با سطح نصف فضای بالا

۷ – المنت پیش گرمایی

۸ -المنت بالا دوبل

۹ – المنت پایین دوبل

۱۰ هوای داغ سه بعدی

* توجه کنید فقط همین شیوه های حرارت دهی وجود دارد و اگر چیزی جز این موارد در بازار مشاهده کردید ، ترکیبی از چند حالت است.

انواع برنامه های آماده در فر:

۱ – برنامه های پخت گوشت گاو

۲ – برنامه های پخت گوشت گوساله

۳ – برنامه های پخت گوشت پرندگان

۴ – برنامه های پخت انواع ماهی

۵ – برنامه های پخت اواع پیتزا

۶ – برنامه های پخت انواع پیتزا

۷- برنامه های پخت گوشت خوک

در آخر باید این مطلب را ذکر کنیم ، اگر قصد خرید یک دستگاه فر را برای منزل خود دارید، بهتر است با در نظر گرفتن اطلاعاتی که از این مطلب کسب کردید ، نکات زیر را هم در هنگام خرید به یاد داشته باشید.

۱ – مصرف انرژی فر

۲ – عایق بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی

۳ – تحمل دمای شیشه داخلی

۴ – شرکت گارانتی کننده

۵ – جنس بدنه داخلی

۶ – کیفییت درب فر

۷ – سیسیتم فر

۸ – سایز و اندازه فر

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت مایکروفر سامسونگ 

مایکروفر پاناسونیک


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها